Noaptea Alba a Strazii Lapusneanu

„Librăria Humanitas de pe Lăpușneanu vă invită sîmbătă, 30 iulie, la Noaptea albă a străzii Lăpușneanu. În cadrul acestui eveniment, îl avem ca invitat pe Dan Alexandru Arhire care va susține un recital de chitară clasică începînd cu ora 21.

Librăria va avea un program special, astfel încît va fi deschisă pînă tîrziu, la ora 2 dimineața. În plus, v-am pregătit o seară cu promoții răcoroase și cu ceai din partea casei. În intervalul orar 19:00 – 02:00, veți beneficia de o reducere de 10%, aplicată oricărei cărți din portofoliul a peste 300 de edituri, precum și la oferta variată de CD-uri. *Oferta nu cumulează și alte promoții.

Dan Alexandru Arhire a absolvit în 2010 Facultatea de Interpretare Muzicală din cadrul Universității de Arte „G. Enescu” Iași, unde a studiat sub îndrumarea asist. univ. drd. Daniel Dragomirescu. A marcat prezențe în peste 50 de recitaluri solo de chitară clasică atît în țară cît și în străinătate. În 2008, debutează ca solist alături de Orchestra Filarmonicii Ieșene cu care va mai colabora și un an mai tîrziu. În paralel cu activitatea artistică, Dan Alexandru Arhire se perfecționează în cadrul master-class-urilor susținute de chitariști de renume mondial ca Susana Prieto, Alexis Muzurakis, Marcin Dylla, Judicael Perroy, Goran Krivokapic, Zoran Dukic, Aniello Desiderio sau Pavel Steidl. În 2009, devine directorul artistic al IASI Guitar Festival. În prezent, este masterand în cadrul Facultății de Interpretare din Iași, clasa prof. univ. dr. Constantin Stanciu și studiază în paralel în cadrul Academiei de Chitară Koblenz, Germania sub îndrumarea profesorului Aniello Desiderio.”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s