Sinucigasul

Spectacolul “Sinucigasul”, dupa piesa lui Nikolai Erdman, in regia lui Felix Alexa si cu Dan Puric in rolul principal, are loc la Iasi luni, 21 martie 2011, de la ora 19.00, la Casa de Cultura a Sindicatelor.

Sinucigasul”, de Nikolai Erdman, este “o comedie amara pe care au vrut s-o puna in scena mari regizori, ca Meyerhold si Stanislavski, dar pe care a interzis-o insusi Stalin”, potrivit TNB.

Autorul, un scriitor de geniu, a fost deportat in Siberia si condamnat sa ramana un anonim. Dupa moartea sa, aceasta piesa i-a adus dramaturgului celebritatea internationala. “Sinucigasul” se joaca astazi peste tot in lume, lansand o intrebare dramatica: “Viata are sens?”.

Piesa este “un rechizitoriu tragicomic la adresa egoismului feroce, o farsa in care viata nu face nici doua parale, iar moartea este speculata in folosul interesului propriu”, mentioneaza TNB.

Spectacolul este “de o actualitate socanta si dureroasa”, mai adauga institutia bucuresteana de spectacole.

In distributie, alaturi de Dan Puric, figureaza Costel Constantin, Adela Marculescu, Ileana Olteanu, Marius Bodochi, Marius Manole, Tania Popa, Silviu Biris, Maria Buza, Andrei Finti, Lamia Beligan, Rodica Ionescu, Florin Lazarescu, Tatiana Constantin/ Ana Macovei, Vitalie Bichir, Alexandru Nedelcu si Nikita Dembinski.

Pret bilet: 70/ 90/ 120 de lei. Biletele pot fi achizitionate de la casa de bilete a Casei de Cultura a Sindicatelor

Sursa: IasiFun

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s