Tango in fum de tigare

Tango in fum de tigare, piesa lui Salvadore Amore, regizata de Bogdan Ulmu, este cel mai nou titlu de pe afisul Ateneului Tatarasi. Cu o miscare scenica semnata de Ligia Delia Grozdan, o ilustratie muzicala marca Aurelian Balaita, spectacolul ii are in distributie pe Nucu Ionescu, Erica Ioana Moldovan, Emanuel Florentin si Denisa Partac.

Piesa „…este o comedie tragica despre dragoste si moarte, despre fidelitate si tradare, plasata in „micul infern” conjugal. Mitul lui Don Juan este adus in zilele noastre, subiectul capatand complicatii captivante. Replica este spirituala si, spectacolul nostru incearca sa alterneze tonul dramatic, cu cel ironic„, declara regizorul Bogdan Ulmu.

Autorul textului – argentinianul Salvador Amore – este jucat pentru prima oara in Romania, tara pe care o iubeste inca de pe vremea studentiei (a absolvit Institutul de Arta Teatrala din Bucuresti). Partitura este interpretata de actori din generatii diferite, uniti de pasiunea pentru acest text dificil, dar provocator, in care-si pun in valoare calitatile actoricesti si coregrafice.

Biletele se gasesc la Ateneul Tatarasi la un pret de 15 lei (pret intreg) si 10 lei pentru elevi, studenti, someri si pensionari.

sursa: Ateneul Tatarasi

Anunțuri

3 gânduri despre „Tango in fum de tigare

  1. Pingback: Tango in fum de tigare - Ziarul toateBlogurile.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s