Dă sfoară-n țară și QuickMall te premiază cu un iPad!

Ce e QuickMall? Locul unde gasesti cele mai importante branduri din categoriile:  Telefoane Mobile, Foto/Video, Laptop/iPad, Accesorii GSM, Console Jocuri, Navigatii GPS, iPod/Sony Walkman/Parfumuri/Service GSM.

Orientarea carte client si atentia deosebita pe care angajatii QuickMobile(numele initial al companiei) o acorda muncii lor au dus la extinderea categoriilor de produse pe care acum QuickMall le ofera celor care viziteaza site-ul dar si magazinele din Baia Mare, Cluj Napoca sau Sighetu Marmatiei.

Cele mai bune si mai calitative servicii in domeniul comertului electronic. Asta garanteaza cei de la QuickMall. Site-ul cu tot aspectul lui, cu brandurile mari pe care le vinde si cu rigoarea de la care se pare ca nu se abate nici unul dintre membrii companiei, convinge de lucrul acesta. Mai ramane ca produsele sa fie la fel de bune si de convingatoare. Lucrul acesta nu-l putem afla decat comandand de la QuickMall primul nostru produs pe care ni l-am dorit de multa vreme. Sa speram ca nota calitativa va fi una maxima.

Sigur ca daca ne referim la garantia calitatii acestor produse vom gasi aici si Garantia Produselor pe care ne-o ofera aproape orice comerciant insa vom gasi si Garantia pe Viata a produselor, ceea ce e mai mult decat o noutate.

Pe langa toate acestea QuickMall are grija de mediul inconjurator prin campania pe care o desfasoara in legatura cu telefoanele mobile sau accesoriile pe care nu mai dorim sa le folosim. Sub sloganul “Deșeurile nu se strâng singure!” cei de la QuickMall ne invita sa ne reciclam telefoanele mobile si ne ofera chiar o diploma de Cetatean ECO. Mai multe despre aceasta campanie la sectiunea “Reciclează-ți telefonul”.

Si ca orice companie care se respecta, QuickMall are si blog.

Asadar…

Odată cu lansarea site-ului QuickMall, m-am înscris în competiția pentru un iPad. Dă și tu sfoară-n țară!”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s