Iasul cultural – turistic, editia 2010

Asociatia Studenteasca “Tineri pentru Viitor” si Casa de Cultura a Municipiului Iasi “Mihai Ursachi” organizeaza editia 2010 a campaniei Iasul cultural-turistic.

“Proiectul de fata se doreste a fi o alternativa la metodele de promovare ale Iasului ca oras turistic si cultural atat comunitatii locale cat si celor care peste vara vor vizita “dulcele targ al Iesilor ”. Ne propunem sa furnizam cat mai multe material despre Iasi si sa venim cu cele mai noi informatii despre posibilitatea petrecerii timpului liber. Am sesizat o carenta de comunicare a tuturor evenimentelor culturale si un eventual flux de preluare. In acest sens ne propunem sa creem un buletin saptamanal al evenimentelor culturale ca apoi sa-l transmitem agentiilor de turism.” (Daniel Chirica, Presedinte ASTV)

Campania debuteaza duminica, 25 iulie 2010, orele 19.30, Parcul Copou, cu un concert pop in aer liber intitulat sugestiv “Iubesc Iasul”. Pentru cei 8 artisti ieseni(cei mai multi studenti ai Universitatii de Arte “George Enescu”, Iasi) va fi o ocazie in plus sa demonstreze ca orasul nostru are tineri valorosi. Locatia nu este aleasa intamplator, Parcul Copou – langa Muzeul Mihai Eminescu fiind adesea locul de intalnire al impatimitilor Iasului.

Incepand cu ziua de luni 26 iulie va fi instalat un punct de informare turistica, activitate ce va continua pana in luna octombrie. Pe toata perioada campaniei la cortul instalat de Primaria municipiului Iasi vor avea loc expozitii de pictura si fotografie tematice.

Anunțuri

2 gânduri despre „Iasul cultural – turistic, editia 2010

  1. Multumesc pentru comentariu Andra! Astept mai multe detalii despre Iashington. Aici pe blog. Am auzit despre dar nu stiu foarte multe detalii.:*

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s