Lansarea volumului “Culegand lacrimi de inger”- Sergiu Gusetu

Motto:

Mă sting ca apusul,

Atunci când marea-i culege razele însângerate,

Iar briza i se-nchină

Şi reapar acelaşi, de după orizont,

Noaptea stelele se unesc

În speranţa ca una dintre ele,

Va deveni soarele,

Pentru a ne lumina visele,

Timpul ingheaţă

Iar gândurile,

Se opresc între conştiinţă

Şi iraţional,

Suntem nişte umbre

Care încearcă să se confunde,

Cu întunericul şi ne hrănim,

Cu fericirea aruncată de ignoranţi.”

Sergiu Gusetu

Dragii mei,

Asa cum v-am promis, va ofer toate detaliile cu privire la lansarea despre care va povesteam acum cateva zile. Este vorba despre lansarea volumului semnat de tanarul poet, Sergiu Gusetu, intitulat, intamplator sau nu, “Culegand lacrimi de inger”. Sunt sigura ca veti fi placut impresionati de ceea ce veti gasi intre filele acestei carti dar si de atmosfera pe care o sa veti intalni la lansare, daca veti avea vreme sa veniti si sa simtiti de aproape frumusetea vietii, a sufletului si a creatiei.

Joi,18 februarie 2010, la ora 17,00, la Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” din Suceava (Str. Mitropoliei, nr.4.) va astept sa ne bucuram impreuna de un debut navalnic, revoltat pe alocuri dar si extrem de promitator, de o atmosfera mai mult decat oficiala, literara sau de eveniment cultural, ci de o intalnire de seara, intre prieteni si oameni care iubesc literatura, viata, frumosul sau orice forma prin care existenta cotidiana poate deveni mai frumoasa sau mai incadrabila in eternitate.

Poate ca in acest fel, ne asezam semnatura, sufleteste vorbind, pe construirea fericirii universale. Nu trebuie decat sa fim alaturi de tot ce credem ca ne reprezinta peste timp, nu trebuie decat sa fim constienti ca ceea ce ramane dupa noi e lucrul cel mai important, ca oamenii in care investim, ca lucrurile pe care ne punem amprenta intr-un fel sau altul, direct sau indirect, ne poarta vesnic peste veacuri…

Ne vedem la lansare! Voi fi acolo, sa semnez, la randu-mi si pe acest destin si sa iau parte probabil la o alta serie de intalniri deloc intamplatoare care pot avea loc intr-o viata.

Elena Raicu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s