Jobbing 15 octombrie 2009

Invitat: Elena Aftimescu Deleanu
http://www.stillonline.ro
http://www.elenaraicu.wordpress.com
elenaraicu@stillonline.ro
jobbing@stillonline.ro
id-uri de mess: radiostillonline
rsnlive
nr. de telefon: 0332441414

Commission___Roxanne_by_shilin

Dragi prieteni,
Va astept si maine la Jobbing la Radio Still Online, intre orele 17 si 19 sa stam la un ceai impreuna, langa calculator si sa vorbim despre joburi, despre oameni de success, despre oameni simpli sau despre viata pur si simplu.
Aceleasi coordonate va stau la dispozitie. Asteptam sa ne sunati in direct, sa ne scrieti la adresele de mail de mai sus, sa participati la concursul emisiunii pentru un post de moderator voluntar in Radio Still Online, trimitand un CV si un comentariu cu privire la emisiunea noastra.
Veti cunoaste maine o tanara extrem de interesanta, pe care sunt sigura ca o veti asculta cu placere, pentru simplul fapt ca e o prezenta agreabila, chiar si la radio. Este vorba despre Elena Aftimescu Deleanu, Absolventa a Univ Al. I Cuza, Iasi 2005-2008 – Facultatea de Litere, Engleza-Franceza, Masterand in anul al doilea la aceeasi facultate si universitate in Lingvistica Aplicata – Didactica Limbii Engleze. A facut voluntariat in Medical Team, ASCOR, la Centrul de plasament C. A. Rosetti Iasi, a predat voluntary un curs de limba engleza cateva luni tot in cadrul ASCOR Iasi, a participat la un Stagiu de practica in cadrul Institutului Cultural Roman din Londra la un training organizat de HerbalLife. Daca vorbim de joburi, a fost operator call-center la XL WORLD, shop-assistant, baby-sitter, meditator engleza si e posibil ca lucrurile sa nu se opreasca aici. Invitata noastra de maine este o persoana extreme de activa si cu siguranta ne va surprinde si maine pe parcursul emisiunii, cu lucruri pe care nu le-a trecut in CV. Daca va mai spun ca are o alta serie aproape interminabila de pasiuni, cum ar fi muzica, lectura, natura, fotografia, dansul, anumite sporturi, pictura/desenul, poezia… si sigur ca si acestea pot fi continuate. Si daca ar fi sa subliniem doar pe una dintre ele oferindu-va o frantura dintr-o replica a Elenei Aftimescu Deleanu, am putea cita ca “anyway, muzica e cea mai importanta. Am o multime de cantece preferate, as putea sa-ti recomand cateva superbe…”
Probabil ca o sa ne recomande maine, tuturor si cateva melodii superbe dar si cateva lucruri bune, pentru o viata… intru frumos cum imi place mie sa spun.
Va astept asadar si maine dupa amiaza, spre apusul soarelui la un ceai cald langa calculator, la o conversatie lipsita de superficialitate, cred eu, sa invatam pentru a nu stiu cata oara… sa traim cu folos.
Pe maine!

Radio Still Online – Jobbing 15 octombrie 2009 part 1
Asculta mai multe audio Blog

Radio Still Online – Jobbing 15 octombrie 2009 part 2
Asculta mai multe audio Blog

Radio Still Online – Jobbing 15 octombrie 2009 part 3
Asculta mai multe audio Blog

Radio Still Online – Jobbing cu Andreea Florea (29 octombrie 2009)
Asculta mai multe audio Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s