Jobbing 8 octombrie 2009

__color_of_fall___by_onixa

Dragii mei,

Incepand de saptamana aceasta, ne vom auzi in fiecare joi de la ora 17 la ora 19. Doar doua ore de emisie, dar aceeasi invitati de la care aveti doar de invatat, aceeasi muzica buna, aceeasi atmosfera calda si tanara in acelasi timp si acelasi premiu al editiei, un job de moderator voluntar in echipa Radio Still Online.

Jobbing, in fiecare joi de la ora 17 la ora 19, numai la Radio Still Onlinewww.stillonline.ro , alaturi de Elena Raicuwww.elenaraicu.wordpress.com – .

Saptamana aceasta a venit momentul sa va prezint primul castigator al concursului organizat in aceasta emisiune, concurs care ofera un post de moderator voluntar in Radio Still Online, oricui doreste lucrul asta si demonstreaza reale abilitati de comunicare.

Asadar, saptamana aceasta la Jobbing o veti cunoaste pe Monica Sandu, absolventa a Facultatii de Litere a Universitatii Alexandru Ioan Cuza Iasi, specializarea romana-franceza si masterand al Facultatii de Litere specializarea Lingvistica generala si romaneasca.

Va astept alaturi de noi sa cunoasteti un potential moderator Radio Still Online, sa hotarati daca vreti, daca Monica este sau nu potrivita pentru un astfel de job, sa va spuneti opiniile la id-urile de mess radiostillonline sau rsnlive, la adresa de chat www.stillonline.ro sau la numarul de telefon 0332441414. De asemenea adresa de mail a emisiunii va sta la dispozitie pentru a va spune parerea despre emisiunea noastra, pentru a participa la concursul emisiunii pentru un job de moderator voluntar in Radio Still Online, trimitand un CV si un comentariu despre emisiunea din saptamana respective.

Sper ca si de data aceasta sa petreceti alaturi de noi 2 ore relaxante si pline de invataminte.

Nu uitati de evenimentul de la Libraria Humanitas din Centrul Comercial Felicia, Seara fanilor Paulo Coelho, Invigantorul este intotdeauna singur, care va avea loc miercuri 7 octombrie ora 19,30.  Poate ne vedem acolo, daca lucrurile merg asa cum dorim noi sa mearga.

Pe curand!

P. S. : Si daca tot s-a produs o modificare in grila de programe Radio Still Online, era imperios necesar sa produca si modificarea modificarii, adica modificarea invitatului anuntat cu atat entuziasm. Asadar, nu mai avem invitata pe Monica Sandu, pentru ca din motive obiective nu mai poate fi alaturi de noi in aceast interval orar, in aceasta zi, dar avem o noua invitata, dornica sa comunice cu voi, dornica sa cunoasca ce se intampla in culisele unei emisiuni radio si care cu siguranta va spune lucruri interesante pentru voi si pentru viitorul vostru. Ea se numeste Andreea Rascanu si este absolventa a Facultatii de Litere a Universitatii Alexandru Ioan Cuza Iasi, specializarea romana-franceza si masterand al Facultatii de Litere specializarea Lingvistica generala si romaneasca.

Nu are deocamdata un job, insa a fost la interviuri, a incercat multe variante in acest sens insa nu a gasit ce-si dorea. Si pentru ca v-am obisnuit cu prea multi oameni realizati din prima etapa imediat dupa absolvire, azi, vom vorbi si cu un absolvent care nu are deocamdata un loc de munca dar care credem noi nu e cu nimic mai prejos decat invitatii precedenti. Sper ca veti fi alaturi de noi si ca va veti spune opiniile la adresele cunoscute. Va astept azi, la 17 la Radio Still Online la Jobbing.


Radio Still Online – Jobbing 8 octombrie 2009
Asculta mai multe audio Blog

Anunțuri

2 gânduri despre „Jobbing 8 octombrie 2009

    • Buna. Am sa-i transmit adresa ta de e-mail. O sa te contacteze ea. Nu-ti pot oferi mai multe date fara acordul ei. I-am trimis mesajul acesta si ei si o sa te contacteze ea pe aceasta adresa de mail presupun. O zi buna.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s