Jobbing 23 septembrie 2009

DSCF7427

DSCF7423

Va astept si astazi, la o noua editie de Jobbing, pe www.stillonline.ro, la Radio Still Online.
Voi fi alaturi de voi cu cele mai profunde subiecte legate de joburi din mass-media romaneasca, din mediul de afaceri si din culisele unui succes local.
Invitatul editiei, Catalin Radu, Managerul Radio Still Online ne va povesti cum a ajuns aici, care sunt problemele din spatele unui site roz, cel al radio-ului pe care-l conduce si ne va invata daca vreti cum sa putem si noi, ajunge acolo unde ne-am propus.
Pana la urma suntem oameni, gresim, invatam din greselile noastre dar si din cele ale celor de langa noi. Pentru ca ne sunteti fideli, va oferim in fiecare saptamana, o lectie de viata, intr-un mod, credem noi placut si eficient. Ascultam muzica de cea mai buna calitate, vorbim despre sansa sau esec, despre fericire sau tristete si despre viata noastra cea de toate zilele. Si cum jobul, sau locul de munca, mai pe romaneste, este o parte importanta a vietii noastre cotidiene, trebuie luat in serios, trebuie facut cu placere si trebuie mai ales sa fie cel potrivit noua.
Ca de fiecare data, astept cu interes opiniile voastre, comentariile sau orice alta idee legata de Jobbing, la adresa de e-mail elenaraicu@stillonline.ro sau la id-urile de messenger rslive sau radiostillonline. De asemenea puteti sa ne sunati in direct la numarul de telefon 0332 441414 si sa va spuneti parerea cu privire la jobul despre care discutam in editia curenta sau sa ne povestiti despre jobul dumneavoastra.
La aceeasi adresa de e-mail astept si comentariile voastre alaturi de CV-ul vostru, acest lucru in cazul in care doriti sa participati la concursul emisiunii, prin care va oferim sansa de a participa la un interviu pentru un post de moderator Radio Still Online. Fiecare editie are un castigator, care va fi anuntat in emisiunea imediat urmatoare.
Daca doriti sa veniti in emisiune in calitate de invitati, daca aveti un job extraodinar sau unul pe care-l detestati nu trebuie decat sa ne povestiti despre experienta dumneavoastra la adresa de mail amintita mai sus si noi va vom contacta pentru a va invita in emisiune.
Cautam studenti sau absolventi care au curajul de a practica un job inca de pe bancila facultatii, insa nu spunem nu in fata unor oameni cu adevarat deosebiti care, chiar daca nu sunt la varsta studentiei, ne pot impartasi din experientele lor.
Daca sunteti angajatori si aveti o oferta de munca atractiva, daca doriti sa va prezentati firma si mai ales joburile, puteti sa ne contactati la aceeasi adresa de mail pentru a putea hotara cand puteti sa veniti in emisiune sa ne vorbiti despre ce ne puteti oferi, noua celor care cautam joburi. Va putem intermedia de asemenea si gasirea de candidati, cu ajutorul unor concursuri pe care dumneavoastra le organizati iar noi le facem publice.
Avem, asadar oferte pentru toata lumea. Speram din tot sufletul sa fiti alaturi de noi si sa ne sprijiniti in demersul nostru, de a contura un mozaic cat mai divers si mai colorat al locurilor de munca din Romania dar si din strainatate. Putem sa punem lumina reflectoarelor pe oamenii cu adevarat profesionisti in ceea ce fac si putem sa facem cunoscut lumii ca Romania inca mai are valori si inca mai poate renaste.
Si chiar daca geniile acestui neam au plecat intr-o stea, poate ca nu mai este foarte multa vreme pana cand…“ape vor seca în albie şi peste locul îngropării lor va răsări pădure sau cetate, şi cîte o stea va vesteji pe cer în depărtări, pînă cînd acest pămînt să-şi strîngă toate sevele şi să le ridice în ţeava subţire a altui crin de tăria parfumurilor lor”.

Ne auzim la ora 14, numai la Radio Still Online.

DSCF7436

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s