Saptamana 2 de JOBBING

Dragii mei,

Va astept si astazi pe calea „internetului” la a doua saptamana de Jobbing la Radio Still Online. Vom afla mai multe despre jobul de promoter, despre ce inseamna sa faci promotii in Iasi, despre conditia umana, despre cum e sa fii umilit sau cum e sa fii implinit. Vom avea doua invitate dragute, inteligente si iata dispuse sa studieze si sa munceasca in paralel. Vom afla daca se descurca in ambele sensuri, daca sunt multumite si … alte detalii din culisele acestui job ce pare din afara usor.

Asteptam parerile voastre la id-ul de messenger rsnlive sau la telefon 0332 44 14 14 sau 0764174999. De asemenea asteptam CV-urile voastre la jobbing@stillonline.ro si aveti sansa sa intrati in echipa Still Online ca moderator si realizator al unei emisiuni. Asta bineinteles in conditiile unui CV atractiv si unei pasiuni nemasurate pentru radio. La aceeasi adresa puteti sa ne scrieti si despre experientele voastre in munca si sa ne propuneti iata un subiect interesant pentru o emisiune viitoare in care sa fiti chiar voi invitati.

Subsemnata, Elena Raicu si colega mea Andreea Macoveiciuc vom fi acolo la ora 16:00 pentru a dezbate subiectul acesta al jobului de promoter. Asadar documentati-va pana atunci si fiti prezenti in numar cat mai mare pe www.stillonline.ro, la Jobbing. Vom fi alaturi de voi pana la ora 18:00 cu muzica buna, informatii de ultima ora si povesti de viata si aspecte avantajoase sau nu ale joburilor. Veti invata cu siguranta lucruri folositoare in viitoarea voastra cariera.

Va asteptam.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s