Jobbing Editia a Treia

Dragii mei,

Va astept si maine dupa amiaza la Radio Still Online, www.stillonline.ro, la a treia editie de Jobbing, alaturi de Andreea , intre orele 16- 18. Vom povesti despre experiente din lumea americana sau cea italiana, a unor studente frumoase si dornice de cunoastere. Ele se numesc Andreea si Diana. Vor fi prezente si ele alaturi de noi, va vor povesti despre cum e sa fii student in Romania si sa muncesti in vacante in strainatate, despre cum e sa fii plecat cu bursa de studiu in strainatate si sa iti gasesti si in aceste conditii un loc de munca favorabil, despre cum e sa cunosti lumea, civilizatia sau cultura altor spatii decat cel romanesc, natal.

Asteptam intrebarile voastre la acelasi id rsnlive si la numerele de telefon 0332 44 14 14 sau 0764174999. De asemenea asteptam parerile voastre sau cv-urile voastre pe adresa de mail a emisiunii, jobbing@stillonline.ro si aveti sansa de a intra in echipa Radio Still Online, daca dovediti o reala pasiune pentru radio si pentru „viata lumii” cotidiene. Daca aveti un job interesant, care merita auzit si de altii, daca iubiti sau nu iubiti ceea ce faceti si aveti puterea sa povestiti si altora despre experienta voastra, scrieti-ne pe adresa mai sunt amintita, jobbing@stillonline.ro si puteti deveni subiect de discutie in emisiunea noastra. Noi vom fi acolo sa va ascultam si sa va facilitam legatura cu ascultatorii Radio Still Online.

Asadar, astazi la Radio Still Online, la Jobbing vom vorbi despre experiente unice, despre impresii subiective sau obiective, despre avantaje si dezavantaje despre vise implinite sau nu si despre multe alte lucruri din care speram ca veti invata.

Ne auzim la ora 16, alaturi de Andreea si ce cele doua studente invitate, Andreea Cristinici si Diana Munteanu.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s