Entry for April 09, 2009

Dragii mei,

Va astept si maine la Jobbing alaturi de Andreea. Coordonatele sper ca le stiti. Nu mai am timp sa le scriu de fiecare data. Doar atat. Radio Still Online www.stillonline.ro.

Vom sta de vorba cu un tanar programator, Dan Miron, student la o a doua facultate, care ne va vorbi despre cum e sa lucrezi in acest domeniu, despre cum ramai cu sufletul la fel orice meserie ai face, despre cum e sa fii pasionat de ceea ce faci, despre perspectiva, despre opinii subiective cu privire la viata si la viata lumii.

Avem foarte foarte multe lucruri sa-l intrebam, sa-l tragem de limba si sa-l determinam sa ne povesteasca. Veti afla despre ce inseamna sa stai foarte foarte multe ore in fata unui computer si nu pe messenger sau internet. Veti auzi lucruri din care sper ca veti invata ceva si despre care sper sa aveti si opinii pe care le asteptam atat in direct, la telefon sau pe messenger, cat si pe mailul emisiunii.

Va asteptam in numar cat mai mare pentru ca vom avea muzica buna de sarbatoare, ganduri frumoase pentru Sarbatorile de Paste ce se apropie cu pasi repezi si multa multa informatie in exclusivitate pentru Radio Still Online si implicit pentru voi toti.

Speram sa fiti alaturi de noi si sa petrecem impreuna doua ore placute, interesante si pline de invataminte.

P.S.: Dincolo de faptul ca in aparenta va prezentam joburi care mai de care mai ciudate sau nu, va prezentam tineri, capabili spunem noi, sa schimbe lumea. Fiti asadar cu urechile bine indreptate catre noi si contraargumentati-ne daca e cazul sau oferiti-ne propriul exemplu, scriindu-ne despre voi, despre ce job aveti, despre ce cariera va doriti si despre visele voastre de viitor.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s